PERSONAL DEL CONSELL COMARCAL DE LA TERRA ALTA

Consulta la plantilla d’empleats públics i les seves retribucions:

Relació de llocs de treball 

Plantilla orgànica comarcal 

Retribucions brutes anuals

CONVOCATÒRIES DE PERSONAL

Pots consultar totes les convocatòries de personal i els diferents processos selectius del Consell Comarcal de la Terra Alta aquí

CÀRRECS DE CONFIANÇA (personal eventual)

Gerència: Elisabet Martínez de la Torre Orriols 

Cap de premsa: Judit Monclús Pedret.

Nascuda a Benifallet al 1982, és llicenciada en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i va realitzar un postgrau de Reporterisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna a la Universitat Ramon Llull.

També va realitzar els cursos de “Periodisme Local i Comarcal” i “La informació política: claus i condicionants” al Col·legi de Periodistes de Catalunya; així com “Community Manager” a Initec, Marketing Digital (Barcelona).

Actualment és responsable de comunicació del Consell Comarcal de la Terra Alta. Com a periodista freelance també escriu al suplement Criatures del Diari Ara, al diari digital cultural Surtdecasa.cat i a la revista Descobrir, de la qual, de forma temporal, n’ha assumit el càrrec de cap de redacció.

Les seves funcions com a responsable de comunicació del Consell Comarcal són: 

  • Gestions vàries amb els mitjans (convocatòries i enviament de notes de premsa, gestió d’articles als mitjans i d’entrevistes amb els responsables de les diferents àrees de l’ens comarcal, correcció de textos per fer-ne difusió, etc.) 
  • Gestió de les notícies del web de l’ens comarcal.
  • Gestió de les Xarxes Socials de l’ens comarcal.