El Programa Treball i Formació és una mesura inclosa en el Pla de desenvolupament de Polítiques d’Ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya des de l’any 2013.

El seu objectiu és facilitar a les persones en situació d’atur amb més dificultats d’accedir al mercat de treball, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant l’experiència laboral, en un entorn productiu real, i formació professionalitzadora.

Programa Treball i Formació 2018 a la comarca de la Terra Alta

El programa de l’anualitat 2018, promogut pel Consell Comarcal de la Terra Alta i cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Fons Social Europeu (FSE), es va posar en marxa  el dia 28 de desembre de 2018, amb les següents característiques:

– Contractació d’11 persones i 1 coordinador, amb contractes de 6 i 12 mesos de durada.

– Accions: treballs en diferents indrets d’interès social i turístic de la comarca.

Zones públiques dels municipis d’Arnes, Batea, Bot, la Fatarella, Horta de Sant Joan i el Pinell de Brai i conservació d’algunes de les principals rutes turístiques (Via Verda i Xarxa BTT).

– Objectiu: millora de la situació laboral, econòmica i formativa d’aquestes persones participants que estan inscrites a l’atur i no cobren prestacions per desocupació, o pertanyen a altres col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Enllaços d’interès

Àrees

Altres webs del Consell Comarcal