Benvolguts i benvolgudes,

És un plaer per a mi donar-vos la benvinguda al Consell Comarcal de la Terra Alta a través d’aquesta finestra digital oberta a tota la ciutadania de la nostra comarca i d’arreu.

Des que he accedit a la presidència del nostre ens comarcal, és per a mi tot un honor i una responsabilitat treballar per la Terra Alta en coordinació amb els agents econòmics i socials del territori.

Amb la dedicació i l’esforç conjunt de l’equip de govern i de tot el personal del Consell Comarcal, treballem per superar aquelles problemàtiques que afecten els municipis terraltins, com ara el despoblament, per afavorir-hi les condicions de vida, millorar-hi els serveis i atendre les necessitats dels nostres veïns. També per projectar al món la nostra comarca, posar-la en valor tal com es mereix i seguir sent un espai de referència no només a les Terres de l’Ebre, sinó també arreu del nostre país. És fàcil aconseguir-ho quan treballem plegats pel mateix objectiu malgrat les adversitats que puguin sorgir en aquest camí.

Us convido a conèixer la Terra Alta a través de la nostra pàgina web, així com a descobrir els serveis, les atencions i les oportunitats que hi oferim des del Consell Comarcal. A la vegada, us recordo que teniu les portes obertes per adreçar-vos a nosaltres i perquè ens feu arribar les vostres queixes, preocupacions i suggeriments per atendre-les i col·laborar amb vosaltres.

Som al vostre costat i al vostre servei,

Neus Sanromà i Samper
Presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta

Agenda de la Presidència