Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

En el marc del projecte Terra Alta Més, programa ‘Treball a les 7 comarques’, us presentem els Seminaris de professionalització empresarial que es duran a terme a partir del pròxim 8 d’octubre. El cicle consisteix en 8 seminaris que inclouen 68 hores formatives totals. El plantejament d’aquests seminaris dona resposta a les necessitats detectades durant les prospeccions empresarials.

– SEMINARI 1: Com fixar preus de manera correcta.

– SEMINARI 2: Gestionar el negoci en temps COVID19: fer front a la incertesa. Com replantejar el model de negoci en temps difícils i reinventar-se, si cal.

– SEMINARI 3: Desenvolupa les teves habilitats comercials.

– SEMINARI 4: Eficiència, productivitat màxima i gestió del temps, sense stress.

– SEMINARI 5: Negociació professional i influència.

– SEMINARI 6: Com dirigir i mantenir motivat el teu equip de treball.

– SEMINARI 7: Transformació eficient per digitalitzar la PIME.

– SEMINARI 8: Com prendre les millors decisions estratègiques a la PIME.

L’objectiu és capacitar i actualitzar les empreses del territori en àmbits com el management, habilitats directives/professionals, màrqueting/vendes i gestió del negoci en temps de covid-19. Alhora, permet a aquestes empreses disposar d’un espai formatiu que els permeti resoldre els seus dubtes.

El cicle de seminaris s’imparteix en format presencial i virtual. Els seminaris són independents entre ells, per tant es poden realitzar tots o només els que més us interessin. Durant les sessions s’hi combinarà la teoria i la pràctica.

Enllaç d’inscripcions: https://cutt.ly/UfBTUsN

Per a més informacióterraaltames@terra-alta.cat  / 977 420 018