Benvolguts i benvolgudes,

Us dono la benvinguda a aquesta finestra que permet la connexió digital entre el Consell Comarcal de la Terra Alta i tota la població.

Com bé sabeu, abans d’accedir a la presidència del Consell Comarcal, vaig treballar per a la ciutadania des de l’ajuntament de Bot, on vaig prendre possessió del càrrec d’alcalde per primera vegada l’any 2007. Ara, setze anys més tard, tinc l’honor d’engegar aquesta nova etapa al servei de la Terra Alta amb molta il·lusió, però també amb un gran sentit de la responsabilitat i sense perdre de vista l’objectiu de treballar per al conjunt de la nostra comarca.

De forma conjunta amb l’equip de govern que encarem aquesta nova legislatura i amb el personal del Consell Comarcal, no defallirem en l’esforç de treballar per millor la qualitat de vida dels nostres veïns i per dotar la Terra Alta de tots els serveis necessaris, al mateix temps que projectem i donem a conèixer la comarca amb l’orgull que representa pertànyer a aquest territori.

Estem compromesos amb la Terra Alta i amb la seva gent. Per això, us convido a utilitzar aquesta pàgina web amb la certesa que hi trobareu informacions, serveis i oportunitats que us seran d’utilitat per la vostre dia a dia, i perquè volem seguir treballant per la nostra comarca des de la transparència, la voluntat de servei, el diàleg i el consens.

Lluís Agut i Solé
President del Consell Comarcal de la Terra Alta

Agenda de la Presidència