L’Institut Terra Alta de Gandesa, que forma part de la Xarxa de Centres de Capacitació Digital que depèn del departament d’Educació, disposa d’una aula de capacitació digital que li permetrà oferir cinc cursos de formació en l’àmbit digital durant aquest curs 2023-2024.

Les aules de capacitació digital tenen són espais que permeten a la ciutadana formar-se en competències digitals transversals necessàries per desenvolupar-se de forma quotidiana en una societat cada vegada més digitalitzada.

Els cursos estan adreçat a adults i joves en risc d’exclusió digital que no estiguin al sistema educatiu ni formatiu. Van des del nivell més bàsic fins a l’àmbit professional, són gratuïts i disposaran d’una certificació oficial per  acada nivell.

El primer curs començarà aquest mes de novembre i s’impartirà en 5 sessions de tres hores durant els dies 27 i 29 de novembre i els dies 4, 11 i 13 de desembre. L’horari serà de 9.30 a 12.30 h.

La resta de cursos s’iniciaran durant el mes de gener.

Les persones interessades en algun d’aquests cursos, es poden posar en contacte amb l’Institut Terra Alta a través del telèfon 977420195 o l’adreça electrònica e3006642@xtec.cat.

Guia_Digital