El passat 14 de novembre, els participants del Programa Treball i Formació van iniciar la instrucció transversal obligatòria que es realitza en el marc d’aquesta iniciativa.

Aquesta formació consta de dos mòduls formatius. El primer porta per nom “Intel·ligència emocional a l’empresa i gestió de qualitats”, en la qual l’objectiu general del curs és aprendr tècniques i mètodes que permetin la millora de la intel·ligència emocional i de la gestió per qualitats.

El segon mòdul és el de “Sensibilització en la igualtat d’oportunitats”, que té per objectiu donar a conèixer què és la igualtat d’oportunitats entre dones i homes per poder contribuir al desenvolupament de la societat a través de l’accés en condicions d’igualtat al mercat de treball.

La durada total de la formació és de 60 hores i estarà impartida per la Sandra Barceló (@PsicologiaSB), psicòloga i formadora.

Aquesta formació ajudarà els participants del Programa a desenvolupar certes habilitats que podran dur a terme tant en el seu entorn laboral, que afavoriran les relacions entre companys, com en el seu entorn més privat.

El Programa Treball i Formació es realitza arran d’una subvenció destinada a dur a terme projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral, per mitjà d’actuacions de contractació laboral, formació i actuacions d’acompanyament.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).