Torna l’Espai Temps a la Terra Alta, un servei creat per facilitar la conciliació entre la vida laboral i familiar i, alhora, afavorir l’ocupació i la integració social a la vida comunitària, especialment per a les dones amb infants a càrrec.

El servei està organitzat pel Consell Comarcal de la #TerraAlta i finançat en càrrec al programa Temps per Cures del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Un dia a la setmana i durant dues hores, 150 infants de la comarca realitzen activitats de lleure acompanyat d’un equip de monitors de l’entitat de lleure Punt Sud. Aquestes activitats es realitzen en espais cedits pels ajuntaments o pels centres educatius de cada municipi.

En aquesta edició, el Consell Comarcal ha incorporat jocs, joguines i material fungible, que complementen les activitats i que els infants trobaran dins d’uns baguls ubicats als diferents espais. Aquesta edició d’Espai Temps finalitzarà el proper 9 de juny.