El Consell Comarcal de la Terra Alta donarà a conèixer la comarca en el marc de la Fira Internacional de Turisme FITUR, que se celebrarà a Madrid del 18 al 22 de gener. La informació sobre la Terra Alta es podrà trobar a l’estand de Catalunya, conjuntament amb la resta d’oferta turística de la marca Terres de l’Ebre.

Tècnics del Consell Comarcal de la Terra Alta faran una presentació de la comarca i de la Via Verda el proper 18 de gener, a les 11 hores, dins l’estand del ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, que promociona la xarxa de Caminos Naturales de l’estat.

En aquesta presentació, els tècnics exposaran l’experiència i la gestió feta de la Via Verda de la Terra Alta, així com la contribució que ha fet al desenvolupament econòmic i turístic de la comarca.

També per a la seva estada a FITUR, els representants del Consell Comarcal han concertat diferents trobades amb operadors del món del turisme per promocionar i donar a conèixer arreu de l’estat espanyol els actius turístics de la Terra Alta.