• El curs, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, s’ha dut a terme al llarg del mes d’octubre.
  • Els participants, a la vegada, estan realitzant un itinerari personal d’inserció amb el suport del Dispositiu EIXAM.

 

El Consell Comarcal de la Terra Alta, a través del Dispositiu d’Inserció Laboral EIXAM i en el marc del Projecte Treball a les 7 Comarques – Terra Alta Més, ha dut a terme l’Acció d’Aprenentatge d’Operador de Carretons de Manutenció fins a 10 tones segons Norma UNE 58451:2016.

La formació, que han seguit un total de vuit persones (quatre homes i quatre dones) que estan realitzant un itinerari personal d’inserció amb el suport del Dispositiu EIXAM, ha consistit en 28 hores de formació teòrica i pràctica impartides per l’Autoescola Montesó i en dotze hores de formació en competències transversals per millorar el procés i les eines per a la recerca de feina.

La iniciativa està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels ajuts per a projectes ocupacionals i de desenvolupament local a les set comarques catalanes que tenen més necessitat de reactivació econòmica, com és el cas de la Terra Alta, i amb l’objectiu d’afavorir la permanència i l’ocupació de la població al territori.

Amb aquestes actuacions s’apropa a les persones de la comarca la possibilitat de millorar les seves competències ocupacionals i obtenir acreditacions professionals que facilitin l’accés a una feina.