Al llarg del mes de novembre i desembre del 2020, el Consell Comarcal  de la Terra Alta va posar en marxa el servei d’atenció telefònica psicològica ‘Estem per tu’ adreçat a la ciutadania i amb l’objectiu d’oferir a persones vulnerables atenció psicològica donada la situació de pandèmia.

A partir d’aquest mes de novembre i durant tot el mes de desembre, el Consell Comarcal donarà continuïtat al servei que, com l’any passat, s’adreça igualment a la ciutadania en general però, de forma especial, als col·lectius formats per dones grans, cuidadores professionals i no professionals, i dones immigrants.

La psicòloga Francesca Marín Garcia serà l’encarregada d’atendre el servei d’atenció psicològica telefònica. Les persones que necessitin el servei hauran de trucar al Consell Comarcal, al telèfon 977 420 018, i des del SIAD se’ls programarà el dia i l’hora en que la professional les trucarà per atendre-les.