• El Consell Comarcal de la Terra Alta i la Unió de Pagesos posen a disposició les seves borses de treball per aquesta campanya.
  • L’objectiu és cobrir les necessitats de mà d’obra amb treballadors de proximitat i garantint les mesures de seguretat per fer front al covid-19.

 A la primavera, la campanya de la vinya a la Terra Alta comença amb les tasques de la poda en verd. Com cada any, cal mà d’obra per poder dur a terme aquesta feina, imprescindible perquè els ceps tingui una adequada ventilació i insolació durant els mesos de maduració del raïm. Per aquest motiu, el Consell Comarcal de la Terra Alta i la Unió de Pagesos han tornat a posar en marxa les seves borses de treball per a temporers per poder solucionar les necessitats de mà d’obra per dur a terme la poda en verd.

Les dues entitats fan una crida als particulars que necessitin temporers per aquesta campanya a publicar les seves ofertes de feina en aquestes borses per garantir que es cobreixen les necessitats de mà d’obra al respecte i perquè es pugui facilitar la contractació de treballadors de proximitat, amb totes les mesures de seguretat d’acord amb els protocols de Sanitat per evitar l’expansió del covid-19. De la mateixa manera, s’establiran unes pautes en quant a mesures de protecció, de distanciament i en el cas que aparegués algun positiu entre els treballadors.

Per a més informació:

-Unió de Pagesos: 661 967 377

-Consell Comarcal de la Terra Alta: 977 420 018