El Consell Comarcal i els ajuntaments de la Terra Alta demanen a la població que segueixi les mesures de precaució i prevenció adequades per fer front a l’augment de casos de covid-19 a la comarca.

Després de la reunió mantinguda aquest matí amb el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; la directora territorial de Salut, Mar Lleixà; el subdirector general de Coordinació de Salut Pública a Tarragona i a les Terres de l’Ebre, Conrad Casas; el director territorial d’Interior, Joan Juan; el cap de la Regió Policial dels Mossos d’Esquadra, Vicenç Lleonart; i el responsable de Protecció Civil de les Terres de l’Ebre, Miguel Alonso; els consistoris i l’ens comarcal fan una crida a la responsabilitat davant d’un dels episodis més complicats de la pandèmia a la Terra Alta.

La Regió Sanitària té actualment 41 brots actius, 15 dels quals a la Terra Alta: 1 a la Fatarella, 1 a Horta de Sant Joan, 1 a Caseres, 1 a Vilalba dels Arcs i 11 a Gandesa. En total, la comarca registra un total de 94 casos i es preveu que continuïn augmentant en els propers dies.

Aturar la propagació del covid-19 és responsabilitat de tots. Cuidem-nos!