El departament de Benestar Social del Consell Comarcal de la Terra Alta, format per les àrees de Serveis Socials i Atenció a la Ciutadania, ha editat un tríptic en 4 idiomes per donar a conèixer els serveis que aquesta àrea ofereix a la ciutadania de la Terra Alta.

L’àrea de Serveis Socials inclou l’Oficina de Ciutadania i Immigració, mentre que la d’Atenció a la Ciutadania està formada pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), Igualtat en el Treball, Igualtat a les persones del col·lectiu LGBTI, i el Servei d’Atenció Integral al col·lectiu LGBTI (SAI).

Aquest material ha estat finançat per l’Institut Català de les Dones en el marc del Pacto de Estado contra la Violencia de Género de la Secretaría de Estado e Igualdad del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con la Cortes e Igualdad.