Les entitats comarcals Terra Alta Terra d’Acollida, Orta Solidària, el Consell Comarcal de la Terra Alta i la Generalitat de Catalunya han constituït la Taula d’Acollida de persones refugiades de la Terra Alta. De manera conjunta, aquestes entitats han elaborat el Pla comarcal d’acollida de persones refugiades.

Us convidem a participar-hi a través d’una hackató!

En què consisteix la hackató?

Una hackató és un esdeveniment on es planteja un repte concret i es resol de forma col·lectiva. A la hackató #TerraAltaXarxaAcollida es proposa el repte següent: Com articular una xarxa d’acollida a la Terra Alta?

Es realitzaran dues sessions: el dia 16 de juliol (sessió en línia) i el dia 30 de juliol (sessió presencial).

La hackató permetrà crear projectes tangibles i concrets que treballin per resoldre el repte plantejat. A més, en ser un punt de trobada de les entitats, empreses, administració pública i ciutadania que treballen o tenen sensibilitat vers l’acollida, permetrà dinamitzar el teixit existent a la comarca, ja que combina la generació d’idees amb la finalitat d’arribar a una solució pràctica i concreta.

Participa-hi!

Inscripcions: http://ves.cat/euXT

Vídeo de la presentació: https://www.youtube.com/watch?v=iP5WfWVb768