El Consell Comarcal de la Terra Alta ha iniciat el procés de tramitació dels ajuts per al pagament del lloguer d’habitatge. La presentació de la documentació per accedir a aquesta prestació es pot realitzar de manera telemàtica fins al 3 de juliol a l’Àrea d’Habitatge de l’ens comarcal. Aquestes subvencions, de les quals ja se n’ha informat degudament de la seva posada en marxa a tots els ajuntaments terraltins, es destinen a facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social.

Des de l’Àrea d’Habitatge del Consell Comarcal es tramiten anualment totes les línies d’ajut en aquest sentit, tant pel que fa al règim de lloguer per a població en risc d’exclusió com per al pagament del lloguer per a persones de 65 anys o més grans també en risc d’exclusió social.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, podeu contactar amb l’Àrea d’Habitatge del Consell Comarcal de la Terra Alta al telèfon 977.420.018 (opció 2: habitatge) o per correu electrònic a l’adreça habitatge@terra-alta.cat.

Enllaços a tenir en compte: