L’equip tècnic de l’Oficina Jove de la Terra Alta –inclosa dins la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil a les Terres de l’Ebre–, juntament amb els altres equips del Baix Ebre, Ribera d’Ebre i Montsià, s’ha sumat a la campanya #ThoEstàsPerdent, que promou una major presència de les dones esportistes als mitjans per contribuir a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte l’esport femení i a posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. La campanya també pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

Impulsada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb la Secretaria General de Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), es presenta amb el lema ‘Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle’. La iniciativa consta de diverses peces audiovisuals que han protagonitzat cinc esportistes d’elit: la medallista olímpica de natació Mireia Belmonte, la multicampiona del món de motociclisme Laia Sanz, la subcampiona de la Champions League femenina de futbol Alexia Putellas, la tricampiona d’Europa i subcampiona olímpica de bàsquet Laia Palau, i la rècord del món de pentatló i heptatló sub-18 Maria Vicente.