El Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb els consells reguladors denominacions d’origen Terra Alta (vi) i DO protegida Oli de Terra Alta, i les associacions de Turisme Rural i d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta, estan treballant en l’organització de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta.

Amb motiu de la desena  edició, que enguany se celebrarà al llarg del mes de març,  el Consell Regulador DOP Oli Terra Alta i del Consell Regulador DO Terra Alta han organitzat un tast d’olis i vins emparats per aquestes DO, adreçats als restaurant que participen a les jornades, amb més de quinze persones inscrites.

El tast, celebrat avui a Gandesa, s’ha iniciat amb una breu introducció per part dels representants de les respectives denominacions d’origen i seguidament ha tingut lloc el tast de tres olis nous i tres vins, tots de varietats típiques de la Terra Alta.

Amb aquest tastos es dona inici als actes previs a la celebració de les X Jornades Gastronòmiques del Corder de 2019.