INSCRIPCIONS  –  PROGRAMA

Arran del treball realitzat al 2017 i 2018 amb Fundació Alícia, es detecta l’inquietud del sector de la restauració per millorar els productes i processos que actualment ofereixen.  Aquesta millora és un pas necessari per a fomentar el turisme a la comarca i complementar la visió de “territori gastronòmic” que s’està treballant des del món del vi i l’enoturisme i més recentment des del sector de l’oli i l’oleoturisme. Producte local i Restauració han d’anar de la mà!

En aquest sentit, ens complau presentar-vos  uns seminaris que hem organitzat per dotar de les eines de coneixement als professionals de la restauració de la Terra Alta per a optimitzar els seus productes i serveis, fomentant un treball de qualitat a fi de millorar la competitivitat laboral del sector.

Que pretenem?

·         Promoure la utilització de productes locals als restaurants i comunicar-ho eficientment als clients.

·         Millorar la gestió d’al·lèrgies i intoleràncies de manera més segura i plaent per comensals amb necessitats específiques d’alimentació

·         Donar a conèixer les tendències alimentàries més actuals i les motivacions dels nous comensals potencials.

·         Incentivar la innovació en el sector de la restauració