Benvinguts i benvingudes al lloc web del Consell Comarcal de la Terra Alta.

M’adreço a tots vosaltres per donar-vos la benvinguda al web del Consell Comarcal de la Terra Alta. Us vull convidar a navegar pel nostre espai a Internet perquè conegueu de primera mà la nostra institució, que treballa dia a dia per ser al costat dels dotze municipis de la contrada i dels seus gairebé 13.000 habitants.

La Terra Alta és una de les quatre comarques catalanes que conformen les Terres de l’Ebre. Està situada a la ratlla amb l’Aragó i és coneguda  per la qualitat dels seus productes agroalimentaris, especialment els vins i olis emparats sota denominació d’origen. També són ben reconeguts els espais naturals i els paisatges emblemàtics de què gaudix, com el massís dels Ports, les serres de Pàndols i Cavalls o els paratges de la Via Verda.

En aquest web hi trobareu informació general sobre els departaments i àmbits d’actuació del Consell, dades d’interès turístic, enllaços als webs municipals, accessos directes a serveis d’interès per als emprenedors, per al jovent, per a la dona… així com la possibilitat de descarregar documents, d’efectuar tramitacions en línia i de fer consultes i peticions de manera directa. Tot plegat amb l’objectiu d’oferir un canal de comunicació àgil i dinàmic a la ciutadania de la comarca i a totes aquelles persones que s’hi vulguin apropar.

M’agradaria que aquest portal servís per fer més propera la Terra Alta a tothom i que es convertís en una eina de referència per conèixer la nostra comarca, els seus pobles i la seua gent.

Carles Luz i Muñoz
President

Agenda del President

Juny 2019

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30