XIV Festa del Mandongo a Bot ... Veure mésVeure menys
1 setmana ·
Foto
Ahir dilluns dia 2 de desembre es va celebrar la Jornada Aplicacions i
tècnica gastronòmica aplicada a la Garnatxa Blanca.
En aquesta sessió impartida pel cuiner Juanjo Roda Martinez es van
donar a conèixer diferents propostes de menú per encabir la garnatxa
blanca com a eix vertebrador dels plats. La jornada va comptar amb
l’assistència de diferents cuiners dels restaurants de la comarca i
també amb gestors i propietaris de cellers inscrits a la denominació
d’origen Terra Alta. ... Veure mésVeure menys
2 setmanes ·
Foto
Divendres passat es va dur a terme una formació d’administració electrònica adreçada al personal dels ajuntaments de la comarca. Els serveis informàtics donen a conèixer les diferents eines per impulsar i obtenir compromís amb la transformació digital. ... Veure mésVeure menys
2 setmanes ·
Foto
El Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Consorci Intercomarcal d’Iniciatives socioeconòmiques organitza la jornada tècnica “Aplicacions i tècnica gastronòmica aplicada a la GARNATXA BLANCA”, que es realitzarà al Restaurant Càtering Coll del Moro, el dilluns, dia 2 de desembre, a les 17.00 hores.
La jornada anirà a càrrec del Sr. Juanjo Roda i Martínez, cuiner, professor de l’Escola d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre (Institut Joaquim Bau) i divulgador gastronòmic.
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del Consell Comarcal de la Terra Alta al tel. 977420018 o bé al consellcomarcal@terra-alta.cat . ... Veure mésVeure menys
2 setmanes ·
Foto