Notícies

Pàgina inicial/Notícies
Notícies2019-04-16T13:23:40+02:00

Notícies recents

Notícies per mesos

Categories

Facebook

📺 Canal 21 Ebre es fa ressò de la signatura del conveni del Consell Comarcal de la Terra Alta amb cinc esportistes d'elit per ajudar-los en les seves trajectòries i, a la vegada, promoure la marca 'Terra Alta, paradís rural'. ... Veure mésVeure menys

16 hores  ·  

Veure a Facebook

👩‍🏫 Els estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) commemoren els seus 25 anys organitzant un cicle de webinars en els quals s'intentarà reflexionar sobre quins reptes es presenten en el futur dels diferents àmbits de coneixement dels estudis.

👨‍🏫 El primer webinar porta per títol 'Els reptes de demà en educació' i tindrà lloc el proper 21 d'abril a les 17:00 hores.
+INFO: bit.ly/3dbjnmB

👩‍🏫 Per altra banda, el segon seminari d'Educació titulat 'Des d'un diagnòstic precoç a una intervenció primerenca de l'autisme' tindrà lloc el proper 28 d'abril a les 18.30 hores.
+INFO: bit.ly/2OExDuy

*El Consell Comarcal de la Terra Alta és un punt de suport de la UOC.
... Veure mésVeure menys

16 hores  ·  

Veure a Facebook

📌 El Consell Comarcal de la Terra Alta ha signat aquest migdia un conveni de col·laboració amb els atletes Àdam Maijó (Batea) i Marina Freixa (Corbera d’Ebre); el ciclista Tomàs Deosdat (Gandesa); Xavier Domènech (Gandesa), que competeix en Enduro MTB; i Alex Puey (Gandesa), que competeix en Enduro i Hard Enduro.

A través d’aquest conveni, el Consell Comarcal realitza, per una banda, una aportació econòmica als cinc esportistes terraltins per ajudar-los en les seves carreres professionals i, per l’altra, els esportistes es comprometen a donar publicitat a la marca ‘Terra Alta, paradís rural’, que lluiran als respectius equipaments esportius i de competició.

“La nostra voluntat és que tots cinc portin la marca de la Terra Alta a les seves equipacions allà on vagin perquè entenem que amb els valors de l’esforç, la constància i la perseverança que representen com a esportistes, també representen els valors de la comarca. A més, volem que us sentiu orgullosos dels vostres orígens ja que nosaltres ens sentim orgullosos del fet que sigueu terraltins i que pugueu portar el nom de la vostra comarca allà on aneu”, ha expressat Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Trobareu tota la informació al següent enllaç: bit.ly/31ZEeD1
... Veure mésVeure menys

4 dies  ·  

Veure a Facebook

🏡 Els presidents dels Consells Comarcals de les Terres de l'Ebre i el president de Baix Ebre Innova s’han reunit avui amb representants de l'Associació d'Habitatge Rural per avaluar les possibilitats que les edificacions rurals en sòl rústic puguin convertir-se en allotjaments turístics.

✔️ L’objectiu és aturar el despoblament i potenciar el turisme rural a les Terres de l’Ebre.
... Veure mésVeure menys

4 dies  ·  

Veure a Facebook

Altres webs del Consell Comarcal

Enllaços d’interès

Go to Top