Notícies

/Notícies
Notícies2019-04-16T13:23:40+01:00

Notícies recents

Notícies per mesos

Categories

Facebook

El proper dimecres, dia 13 de novembre, ACCIO organitza a la seu del Consell Comarcal una jornada sobre finances de l’empresa.

Amb aquesta jornada aprendràs a treure tota la informació financera del teu negoci per ajudar-te en les teves decisions empresarials i millorar-ne la gestió.

Sabràs també com analitzen les entitats financeres el teu negoci.

Per poder assistir a la jornada cal inscriure’s a l'enllaç que trobareu a Terra-alta.cat
... Veure mésVeure menys

4 dies  ·  

Veure a Facebook

Avui, dia 8 de novembre, ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta el taller sobre gestió de comerç ”Embolcalls de Nadal”.

La Cambra de Comerç de Reus, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Terra Alta, ha programat el curs de comerç inclòs en el pla de suport al comerç minorista d’aquest any, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

L’objectiu del curs ha estat conèixer les últimes tendències en embolcalls nadalencs i conscienciar al comerciant de la seva importància com a eina de satisfacció del client. “Aquest Nadal, el nostre embolcall marcarà la diferència”.

El taller, dirigit a autònoms, microempreses, pimes i emprenedors del sector comercial minorista ha tingut una participació de 22 empresàries del comerç de la Terra Alta.
... Veure mésVeure menys

7 dies  ·  

Veure a Facebook

El Consell Comarcal ha formalitzat la contractació de tres joves en el marc del programa Joves en pràctiques de la Garantia Juvenil. Aquest programa, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu, pretén oferir una primera experiència laboral a l’administració a joves titulats i beneficiaris de la Garantia Juvenil alhora que adquireixen les competències i habilitats per ser inserits al mercat laboral.

Els tres joves, que avui han començat la relació laboral amb el Consell Comarcal, gaudiran d’un contracte de sis mesos i prestaran suport a les àrees d’empresa, turisme, cultura i serveis tècnics de l’entitat. La presidenta Neus Sanromà els ha donat la benvinguda i els ha animat a aprofitar l’experiència i el repte que se’ls hi presenta.

Altres vuit municipis de la comarca també gaudiran d’aquesta subvenció que avui s’inicia i finalitza el 31 d’abril de 2020.
... Veure mésVeure menys

2 setmanes  ·  

Veure a Facebook

El dijous dia 24 d’octubre es va iniciar el curs Mòdul B: Coneixement de la normativa sociolaboral a càrrec de l’advocada del SIAD del Consell Comarcal de la Terra Alta i va adreçada a persones que recentment s’han empadronat a la comarca. Més informació a Terra-alta.cat ... Veure mésVeure menys

3 setmanes  ·  

Veure a Facebook

Altres webs del Consell Comarcal

Enllaços d’interès