1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Tres territoris, una mateixa Terra

 

 

 

 

L'Ajuntament de Morella, el Consell Comarcal del Matarranya i el de la Terra Alta, juntament amb les associacions empresarials dels tres territoris (Associació d'Empresaris Turístics de Morella, Associació d'Empresaris Matarranya i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i de Turisme Rural de la Terra Alta), han posat en marxa iniciatives conjuntes per tal de potenciar el turisme, la cultura i les relacions comercials entre els tres territoris.

Morella, Matarranya i la Terra Alta estan dividides administrativament en tres províncies i comunitats diferents, però comparteixen una cultura i una forma de vida molt semblants: en èpoques passades, els antics llaços comercials, amb rutes que començaven a l'interior i arribaven fins a la Mediterrània i viceversa; les fires, que suposaven el punt de trobada comercial; els vincles que s'estableixen entre les tradicions de cada comarca, similars en molts aspectes, la gastronomia, amb plats i postres que encara que canvien de nom, tenen el mateix gust ... En l'actualitat, de caràcter agrícola i ramader, en els territoris es conrea l'olivera, la vinya, l'ametlla. En ramaderia, els productes carnis derivats del porc i del xai són la base econòmica de les tres àrees. Les manifestacions culturals, la gastronomia, el paisatge, l'arquitectura o la llengua, fan que el visitant no distingeixi les fronteres administratives, i relacioni les tres comarques amb un únic territori.

Per més informació poden visitar la plana web www.3territoris.org

 

Colònies d'estiu

·································
································· 
·································
·································

Cercador de les administracions públiques


Consell Comarcal Totes les administracions

Els alumnes de l’escola Doctor Ferran de Corbera d’Ebre han engegat un projecte d’ajuda als refugiats sirians anomenat “Children to children”, mitjançant l’ONG Save the children.