1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Camió amb plataforma elevadora

 

Aquest servei consisteix en un camió-cistella per realitzar treballs en altura en infraestructures municipals.

En poden fer ús tots els ajuntaments de la comarca que tramitin la corresponent sol·licitud i disposin de personal format en la conducció específica d’aquests equips de treball. A tal efecte el Consell Comarcal, l’any 2014, va organitzar una jornada amb els treballadors dels diferent municipis.

La petició del servei es farà mitjançant el full de sol·licitud i es podrà enviar per fax al 977.420.395 o per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . És recomanable sempre consultar la disponibilitat del servei abans de tramitar la petició.

Al vehicle hi haurà sempre el full de servei que s’emplenarà un cop finalitzat el servei, indicant les observacions que cregui convenients. El proper municipi que en faci ús signarà el full de servei en senyal de conformitat amb l’anterior usuari i serà el responsable de trametre’l al Consell Comarcal.

Els períodes de les festes de l’estiu i de Nadal, des del Consell Comarcal s’elaborarà un calendari d’ús per evitar superposició de dies entre els diferents municipis; per la qual cosa no caldrà fer cap petició.

En tot moment els usuaris hauran de complir les normes d’ús, aprovades a tal efecte el 28 de febrer de 2011.

Documentació d'intsrès:

 

 

 

·································
·································
·································
·································
·································