1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer


Servei de suport a l’emprenedoria

 

Informació i orientació a les persones emprenedores

Suposa la realització d’un procés que integra les següents activitats: entrevista inicial, informació dels serveis que s’ofereixen i atenció de consultes.

Flyer informatiu

 

Assessorament al procés de creació d’empreses

Es proporciona un consell expert i es tutoritza la persona emprenedora en el procés de creació de la seva empresa. El personal tècnic l’acompanya en l’elaboració del pla d’empresa i en l’avaluació de la viabilitat del seu projecte.
Pots demanar assessorament a

http://catalunyaempren.gencat.cat/inicia/cat/entitat/index48072.jsp

 

Formació adreçada a les persones emprenedores

Disseny, organització i impartició d’accions de formació per tal de millorar els coneixements i habilitats en matèria de planificació i gestió empresarial. Accions formatives (link a accions formatives properes o info de les properes accions)

 

Seguiment tècnic a les primeres fases de l’empresa creada

Es dóna suport a les empreses creades durant els seus primers tres anys de vida per tal de reduir les possibilitats de fracàs i ajudar-les a aconseguir majors nivells de competitivitat.

 

Sensibilització de la població envers el foment de l’esperit emprenedor

Disseny, organització i desenvolupament d’accions adreçades a sensibilitzar la població en matèria de creació d’empreses i foment de l’esperit emprenedor. Vols conèixer el mon de l’emprenedoria?. Vine les nostres sessions.

 

Informació, assessorament i mediació sobre l’accés al finançament dels projectes d’emprenedors i autònoms

L’objectiu és donar informació sobre els productes disponibles en matèria de finançament, assessorar la persona emprenedora sobre el producte financer que millor s’ajusta a les seves necessitats i fer tasques de mediació i acompanyament en la tramitació de sol·licituds.

 

 

Colònies d'estiu

·································
································· 
·································
·································

Cercador de les administracions públiques


Consell Comarcal Totes les administracions

Els alumnes de l’escola Doctor Ferran de Corbera d’Ebre han engegat un projecte d’ajuda als refugiats sirians anomenat “Children to children”, mitjançant l’ONG Save the children.