Móra d’Ebre i Amposta acullen una jornada per dinamitzar la tecnologia mòbil entre empreses, professionals i ciutadans

  • Imprimeix

El proper dia 29 d’octubre, a les 16 h a la Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre, i el dia 30 d’octubre, a partir de les 10 h i a la seu del Consell Comarcal del Montsià, tindrà lloc la Jornada mTalent – tecnologia mòbil, que té per objectiu la dinamització del sector del mòbil entre empreses, els professionals i ciutadans de les Terres de l’Ebre.

 

Els objectius de la jornada són posar exemples d’ús de la tecnologia mòbil (telèfon, tauletes i portàtils) en diferents sectors empresarials reals, explicar les competències tecnològiques en l’àmbit de la mobilitat i sensibilitzar a les empreses del territori a fer el pas cap a la implantació de la tecnologia mòbil en els seus negocis. Per aquesta raó es mostraran casos d’èxit en diferents sectors.

Alhora, durant la jornada, es plantejarà un calendari de sessions formatives que es realitzaran a les Terres de l’Ebre, adreçades a professionals en actiu i sobretot per aquells que estiguin a l’atur, que vulguin especialitzar-se en la creació i dinamització d’aquesta tecnologia en empreses i administracions ebrenques.

La jornada, que també s’adreça a joves que vulguin formar-se per ampliar i actualitzar el seu currículum  per trobar feina en aquest sector, també s’ha organitzat per analitzar i satisfer la demanda en formació del sector del mòbil al territori.

La jornada ve avalada per la Fundació Barcelona Mobile World Capital i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, del Consell Comarcal del Montsià i de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

 

En cas d’estar interessat podeu enviar les vostres dades de contacte per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i a http://www.idigital.cat/web/i-digital/jornada-mtalent-mora-d-ebre