El Consell Comarcal de la Terra Alta contracta tres joves en el marc del programa Joves en Pràctiques de la Garantia Juvenil

  • Imprimeix

“Joves en Pràctiques” és una iniciativa impulsada pel Servei d’Ocupació de Catalunya que, a través del programa de Garantia Juvenil, pretén donar cabuda a aquells joves que hagin finalitzat els seus estudis i que encara no exerceixen la seva professió, mitjançant l’adquisició de competències i habilitats professionals durant aquest període de pràctiques remunerades.

En aquest context, el Consell Comarcal de la Terra Alta ha ofert tres llocs de feina, dos d’administratius i un/a tècnic de planificació comarcal. Els joves seleccionats s’han incorporat a la plantilla de l’ens fins al proper mes de maig de 2019 i estaran ubicats al Telecentre, vinculats a l’Àrea de Serveis Informàtics i a l’Oficina Jove, i a la seu del Consell Comarcal, concretament a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic.

Alguns ajuntaments de la comarca també s’han sumat a la iniciativa i s’han concedit un total d’onze llocs de treball a la Terra Alta entre l’ens comarcal i els locals. Els perfils més demandats han estat d'administratiu i d'auxiliars de turisme i de biblioteca.

Aquestes places s’han cobert per joves de la Terra Alta i comarques veïnes que es trobaven a l’atur i que buscaven una primera experiència professional.