L’alberg rural Lo Molí de Bot, un projecte de Pau Borbonet Mercadé que va rebre l’assessorament de la Xarxa Emprèn del Consell Comarcal de la Terra Alta va ser reconegut el passat 17 de desembre en la vuitena edició dels Premis Emprèn que organitza la Diputació de Tarragona i que es va celebrar de forma telemàtica.

Lo Molí de Bot, que va rebre la distinció en la categoria ‘Turisme, cultura i experiències’, ha estat fruit de l’esforç i l’aposta decidida i valenta -tenint en compte la pandèmia en què ens trobem- d’un promotor per transformar un antic moli d’oli -el molí de Guillem- que es trobava en situació d’abandó, en un alberg amb una capacitat de 32 places i centre d’activitats ambientals que acosten el visitant al patrimoni natural i cultural de Bot, al Parc Natural dels Ports i a tota la Terra Alta. L’alberg manté els elements fonamentals de l’antic molí i ofereix uns serveis amb la qualitat pròpia del segle XXI.

Els Premis Emprèn volen fomentar l’esperit emprenedor i incentivar la presa de mesures que contribueixin a l’aparició de noves iniciatives empresarials, així com reconèixer la consolidació empresarial donant suport a les persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.