El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, s’ha reunit avui de manera virtual amb regidors i regidores de Joventut de diferents municipis terraltins i amb els tècnics de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Terra Alta per fer un seguiment del procés que ha de culminar amb la implantació del Carnet Jove de la Terra Alta, prevista per a l’abril del 2021.

La comarca està immersa en el pla pilot que l’Agència Catalana de la Joventut duu a terme aquest any en quatre localitats catalanes per implantar-hi el Carnet Jove en l’àmbit municipal. En el cas de la Terra Alta, però, es convertiria en el primer cas en què s’instaura aquest carnet a nivell comarcal.

Properament, es realitzarà la detecció d’empreses i d’ajuntaments que hi col·laboraran per oferir descomptes a la gent jove de la comarca en serveis i productes diversos, i també s’engegarà una campanya per tal d’incrementar el nombre de joves afiliats que podran gaudir dels avantatges del Carnet Jove de la Terra Alta a partir de l’any que ve.