Coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, que es commemora avui, 1 d’octubre, i tenint en compte la situació actual generada pel covid-19 amb la limitació d’assistència en espais tancats, el Consell Comarcal de la Terra Alta ha realitzat un vídeo per homenatjar les persones grans a través de la mirada dels seus nets, netes i dels infants que en mantenen relació familiar o de cura.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar protagonisme a les persones grans a partir dels vincles positius que es generen mitjançant l’apropament de les dues generacions:

–       Desenvolupament de vincles afectius

–       Transmissió de valors familiars i vincle generacional

–       Millora de l’estat d’ànim

–       Augment de l’autoestima

–       Suport emocional

–       Suport als fills/es en la cura dels nets/es

–       Conseller/a i model de conducta

I amb l’apropament de les dues generacions i sent un homenatge a la gent gran, al vídeo també hi té cabuda el punt de vista dels iaios, iaies, oncles i tietes i les reaccions a les observacions que d’ells n’han fet prèviament els més petits de casa.

VÍDEO HOMENATGE A LA GENT GRAN: https://youtu.be/MHulLeajqr4