Igual que en moltes zones rurals del país, la Terra Alta està rebent població que ve a la nostra comarca per passar els dies de confiament a la seva segona residència. Som molt conscients de la complexitat de gestionar el dia a dia, entenem que es fa difícil passar tants dies allunyats de la família, del poble on s’ ha crescut o del lloc escollit per passar els dies destinats a lleure però, si us plau, espereu una mica més i aplaceu les sortides per més endavant.

A la Terra Alta afortunadament no tenim un índex elevat de positius de Covid-19, però hem de tenir molt clar que part dels bons resultats que tenim davant la pandèmia es deu al seguiment estricte del confinament per part dels veïns i veïnes de la comarca. Aquí tothom som molt conscients de les característiques dels nostres pobles: amb pocs habitants, sense hospital comarcal, amb serveis mèdics centralitzats a causa de la pandèmia i amb un alt percentatge de població envellida, per tant, molt vulnerable a ser infectada de coronavirus.

Davant aquest retrat demogràfic tothom és respectuós i compleix estrictament qualsevol directriu marcada des de la Generalitat de Catalunya i des dels propis Ajuntaments de la comarca.

Així doncs, tot i els dies festius que avui comencen i malgrat la previsió de bon temps, des del Consell Comarcal de la Terra Alta demanem si us plau que us quedeu a casa i espereu per visitar la Terra Alta quan acabi el confinament.

Fem-ho pels nostres avis, per la nostra gent vulnerable i per continuar mantenint els bons resultats mèdics pel que fa a infectats a la nostra comarca. I no patiu, us esperem amb els braços oberts, preparats per oferir-vos tot allò que entre tots estem preservant: natura, descans, història, gastronomia, oli, vi i una infinitat d’experiències que us faran recuperar tot aquest temps que no heu pogut gaudir de la Terra Alta.

Si us plau, quedeu-vos a casa, ens veiem quan finalitzi el confinament!

#terraalta #paradísrural #quedatacasa #ensensortirem