Des de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Terra Alta continuem treballant des dels nostres domicilis particulars a fi de garantir l’atenció a les persones més vulnerables durant aquest període de confinament.

No realitzem permanències als municipis ni fem atenció directa, però contactem via telefònica o telemàtica amb les persones usuàries de Serveis Socials.

Possiblement, hi ha persones que no reben atenció per part de Serveis Socials però que a causa de la situació que estem vivint la necessitaran. Per això, us comuniquem que els serveis que podem garantir són el Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD) i que, a partir de dimecres, disposarem d’aliments del programa estatal, els quals ens podeu sol·licitar i els farem arribar a l’ajuntament.

També estem en coordinació amb el Departament de Salut perquè en el cas que una persona donés positiu de COVID-19, en cas de vulnerabilitat i falta de suport familiar, puguem atendre les seves necessitats alimentàries.

Podeu contactar-nos a través de la línia telefònica 977 420 018 o al 630 847 395.