La Sala de Plens de l’ajuntament de Batea va acollir el passat divendres 6 de març l’entrega dels premis del XXV Concurs de Fotografia de la Terra Alta. L’acte va comptar amb la presència de Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal, qui va destacar la importància que el certamen hagi arribat a la seva 25a edició, destacant l’elevat índex de participació i la voluntat de continuar amb aquest concurs adaptant-lo a les noves tendències dels temps actuals. Per la seva banda, l’alcalde de Batea Joaquim Paladella va agrair al Consell Comarcal el fet de celebrar l’acte al municipi com una mostra de voluntat de fer comarca fent partícips els municipis d’aquest abast.

La fotografia ‘Línies infinites’ de Josep Curto de la Vega va resultar guanyadora en la categoria ‘Indrets de la Terra Alta’ del certamen. El segon premi d’aquesta mateixa categoria va ser per a la imatge ‘Entrada a Corbera’ de Josep Catasús Vallès. En la categoria ‘Lliure’, el primer premi va ser per a Jordi Ventura Carbó i la seva fotografia ‘Varanasi’. La segona posició en aquesta categoria l’ha obtingut la imatge ‘Generacions’ de Miquel Planells Saurina. En el cas dels accèssits Raimon Fotògrafs, aquests van recaure en Carlos Martínez Martínez amb la fotografia ‘Cel pres de Camposines’ com a Autor Comarcal, i en ‘Carrers Nocturns’ de Diana Vives Andreu com a Autora Comarcal Jove.

L’acte d’entrega dels guardons es va cloure amb una degustació de vins i productes de Batea. La mostra de fotografies premiades restarà exposada a la sala d’actes del consistori bateà juntament amb altres instantànies presentades al concurs.

Fotografies premiades: http://terra-alta.cat/2020/02/josep-curto-i-jordi-ventura-guanyadors-del-xxv-premi-de-fotografia-de-la-terra-alta/