La Diputació de Tarragona impulsa un any més el Pla d’Ocupació a la Terra Alta en col·laboració amb el Consell Comarcal. L’objectiu és el d’afavorir la inserció al mercat laboral de persones que es trobin a l’atur i que, a la vegada, puguin realitzar tasques per millorar els municipis terraltins. En el marc del Pla d’Ocupació Terra Alta 2020, la Diputació ofereix cinc llocs de treball (4 peons i 1 responsable) perquè realitzin les següents tasques:

-Netejar i millorar espais mediambientals i àrees de lleure, així com netejar accessos als municipis, solars municipals i zones verdes.
-Netejar i desbrossar, camins i senders, i zones de descans per recuperar-les i preservar-ne el correcte ús i manteniment.
-Realitzar treballs de manteniment del mobiliari urbà i d’arranjament de les voreres.
-Alternativament, també s’encarregaran de la realització de tasques de manteniment d’equipaments municipals, paleteria i pintura.

La durada del contracte és de 6 mesos i les tasques abans descrites es duran a terme als municipis d’Arnes, Batea, Bot, la Fatarella, Horta de Sant Joan i el Pinell de Brai. El termini d’inscripció per optar a aquestes places és del 19 de febrer al 3 de març, i la data prevista d’incorporació al Pla d’Ocupació Comarcal és el 3 de juny d’aquest 2020.

Requisits imprescindibles:
– Estar inscrit/a a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandats d’ocupació no ocupats (DONO).
– No haver participat en un pla d’ocupació de la Diputació de Tarragona de les convocatòries 2018 i 2019.
– Estar en possessió del nivell de català exigit a la convocatòria: Certificat de nivell bàsic – A2*.

Més informació en aquest enllaç.