El proper 2 de març s’iniciarà la segona edició de les Jornades Turístiques de Formació sobre el Mas de Burot. Arquitectura tradicional i vida als Ports. Aquestes sessions volen oferir als participants les competències indispensables a les empreses turístiques interessades a realitzar visites guiades a l’equipament i, a la vegada, a tècnics d’oficines de turisme, centres d’estudis, entitats i professionals interessats en obtenir aquests coneixements per fer-ne difusió. A més, la realització de la formació és requisit obligatori dur a terme visites guiades a l’espai.

La formació que s’hi ofereix és gratuïta. Els interessats han d’omplir el formulari (el trobareu adjunt al final d’aquesta pàgina) i enviar-lo a aodl.horta@altanet.org amb l’assumpte ‘inscripció al curs Mas de Burot’.

La data límit d’inscripció és el dijous 27 de febrer a les 13h. L’endemà, 28 de febrer, es procedirà a donar a resposta a totes les sol·licituds rebudes.

Aquesta formació acreditarà les persones que realitzin el curs perquè puguin oferir visites guiades al Mas de Burot. En finalitzar les jornades de formació, s’atorgarà un certificat d’assistència.

Les jornades es realitzaran els dilluns 2, 9, 16 i 23 de març. Els tres primers dies, la formació anirà a càrrec d’un equip d’antropòlogues, mentre que la darrera jornada es dedicarà a l’assessorament turístic i estarà conduïda pel Consell Comarcal de la Terra Alta.

PROGRAMA FORMATIU I FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: full Inscripcions jornades Mas de Burot 2020

INFORMACIÓ SOBRE EL MAS DE BUROT: http://www.masdeburot.cat/