La fotografia ‘Línies infinites’ de Josep Curto de la Vega ha resultat guanyadora en la categoria ‘Indrets de la Terra Alta’ del XXV Premi de Fotografia de la Terra Alta. Els membres del jurat del guardó han fet públic el veredicte després de reunir-se el passat 31 de gener a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta. El segon premi d’aquesta mateixa categoria ha estat per a la imatge ‘Entrada a Corbera’ de Josep Catasús Vallès.

En la categoria ‘Lliure’, el primer premi ha estat per a Jordi Ventura Carbó i la seva fotografia ‘Varanasi’. La segona posició en aquesta categoria ha estat per a la imatge ‘Generacions’ de Miquel Planells Saurina.

En el cas dels accèssits Raimon Fotògrafs, aquests han recaigut en Carlos Martínez Martínez amb la fotografia ‘Cel pres de Camposines’ com a Autor Comarcal, i en ‘Carrers Nocturns’ de Diana Vives Andreu com a Autora Comarcal Jove.

En aquesta edició del Premi de Fotografia de la Terra Alta hi van concórrer 86 fotografies. El jurat que ha atorgat els guardons ha estat format per Francesc Sabaté i Puchol, conseller de cultura del Consell Comarcal de la Terra Alta; el fotògraf Raimon Crescenti i Todó; Josep Cañada i Serrate, membre de l’Associació Cultural Zero i Mig Partit pel Mig; Antònia Serres i Buenaventura, membre de l’associació cultural Pi del Broi; Muntsa Cabetas i Samper, artista de la comarca; Lourdes Pujol i Cortés, tècnica del Consell Comarcal de la Terra Alta; i Ramon Rius i Llop, tècnic del Consell Comarcal de la Terra Alta, qui també actuava de secretari.

‘Entrada a Corbera’, de Josep Catasús Vallès

‘Varanasi’, de Jordi Ventura Carbó

‘Generacions’, de Miquel Planells Saurina

‘Cel pres de Camposines’, de Carlos Martínez Martínez

‘Carrers nocturns’, de Diana Vives Andreu