S’actualitza la fase d’ALERTA del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) i segons indicacions de Protecció Civil, demà dimarts 21 de gener se suspèn l’activitat i el transport escolar a la Terra Alta ja que, d’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, continua la situació de risc per nevades.

L’episodi de neu va començar ahir pel sud al massís dels Ports de Beseit, on continuarà nevant almenys fins demà dimarts. Durant aquesta nit i matinada la nevada afectarà el terç sud de Catalunya i interior del nord-est. No es descarta la possibilitat que acabi nevant a diferents indrets de la Catalunya Central i comarques interiors de Tarragona.

Tenint en compte la situació meteorològica, es demana al sector del transport que consulteu l’evolució de les previsions meteorològiques per planificar l’itinerari, i que estigueu contínuament informats de les restriccions a camions que es puguin produir, a través de la web d’incidències viàries del Servei Català de Trànsit (http://cit.transit.gencat.cat).

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per nevades a l’enllaç http://interior.gencat.cat/nevades