Aquest dilluns al matí s’ha suspès tot el transport escolar de la Terra Alta a causa de la neu. El temporal també ha obligat a tancar centres escolars de diversos municipis de la comarca, concretament l’institut escola de Batea, amb 260 alumnes afectats; l’escola de Caseres, amb 9 alumnes afectats; la de la Pobla de Massaluca, amb 13, i la de Prat de Comte, amb 11 alumnes afectats. No han pogut arribar mestres a les escoles.

Els Centres d’Atenció Primària (CAP) de la comarca també han vist alterat el seu funcionament a causa de les afectacions que provoca la neu a les carreteres. Molts professionals de la salut han quedat concentrats a Gandesa perquè no s’han pogut traslladar als CAP dels diferents pobles:

-La Pobla de Massaluca, Batea i Prat de Comte: no poden arribar-hi.

-Horta de Sant Joan: hi ha pogut arribar un metge i una infermera que s’hi quedaran fins demà.

-Bot, la Fatarella, Corbera d’Ebre i Pinell de Brai: hi ha metge i infermera.

-Arnes i Vilalba dels Arcs: hi ha infermera.

-Caseres: hi ha metge.

Si per necessitat, us veieu obligats a agafar el cotxe, consulteu la pàgina web del Servei Català de Trànsit, que actualitza la informació de l’estat de les carreteres. Al llarg d’aquest matí i migdia n’hi ha unes quantes d’afectades a la comarca, ja sigui tallades per plaques de gel o en les quals hi són necessàries les cadenes per circular.

http://cit.transit.gencat.cat/cit/AppJava/views/incidents.xhtml