El Consell Comarcal de la Terra Alta ja ha acabat el seu trasllat a la nova seu situada en l’edifici del Telecentre  (C/ Povet de la Plana), on ja tot el seu personal es troba en ple funcionament. D’aquesta manera les despeses de funcionament de la institució es reduiran al agrupar tota la plantilla de personal que estava en tres edificis, actualment a un sol edifici, el del telecentre. Així com també, per la reducció de les actuals despeses, o increment d’ingressos, que suposarà el fet de cobrar un arrendament a les entitats, organismes i empreses que s’han instal·lat a la seu vella del Consell (C/ Bassa d’en Gaire) per l’ocupació del immoble amb despeses de llum, aigua, calefacció, neteja, incloses. Tanmateix, la gestió administrativa de l’entitat podrà ser més eficient al ubicar tot el personal en un sol edifici.