Emmarcat en el projecte Tardor Jove Saludable, l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Terra Alta ha organitzat el 4t Cap de Setmana de l’Esport amb l’objectiu de potenciar hàbits de vida saludables i fomentar els valors esportius entre el jovent de la comarca.
El divendres es va donar el tret de sortida amb la taula col·loqui de joves esportistes de la Terra Alta. La corberana Marina Freixa, el bateà Adam Maijó, els gandesans Àlex Puey, Xavier Domènech i Rafel Navarro, van explicar les seves experiències en el món de l’esport d’èlit. L’hortolà Gerard Badia també va voler participar de la iniciativa, tot i trobar-se actualment a Polònia, amb un vídeo gravat per a l’ocasió.

Joves terraltins a les instal·lacions d’EquNatura
El dissabte al matí es va realitzar la sortida a cavall a càrrec d’EquNatura pels voltants d’Horta de Sant Joan i, a causa de la pluja, només es va poder dur a terme una part de l’activitat. Ja durant la tarda, l’església del Poble Vell de Corbera d’Ebre va acollir una classe d’iniciació a pilates i un taller per aprendre a elaborar barretes energètiques casolanes a càrrec d’Irama Studio i la nutricionista Gemma Ubalde, respectivament.

Sessió de pilates a l’església del Poble Vell de Corbera d’Ebre
Com a cloenda del cap de setmana, el diumenge al matí les més atrevides i atrevits van gaudir d’una sessió d’iniciació a l’escalada amb l’empresa amb seu a Arnes, Les Roques Natura, pels Estrets de la mateixa població.
Des de l’Oficina Jove de la Terra Alta valorem molt positivament l’èxit de participants que han tingut totes les activitats, tot i les inclemències meteorològiques que ens van acompanyar durant gran part del cap de setmana. Tot i això, continuarem treballant perquè els i les joves s’impliquin més en aquesta proposta d’oci saludable durant les properes edicions.