Avui a les 10.00 hores a la seu de la Denominació d’Origen Protegida Oli de Terra Alta es presentarà “ L’oli Empeltre de collita avançada “.

L’objectiu principal de l’acte es mostrar els nous olis amb les seves característiques tant remarcades, connotacions fresques i verdes d’aquesta campanya.

La jornada comptarà amb un acte d’apadrinament per al padrí de l’oli nou de la DOP Oli Terra Alta, aquesta campanya 2019 es nomenarà al Sr. Josep Sucarrats, director de la revista Cuina, on també explicarà el seu projecte de comunicació. Tot seguit la Cap del Panel Oficial d’olis verges de Catalunya ens informarà de les característiques organolèptiques de l’oli empeltre de collita avançada i per concloure la jornada la Chef Montse Freixa ens informarà sobre el projecte de sommelieria de l’oli. Ens acompanyarà el director de Serveis Territorials del DARP a les Terres de l’Ebre.

L’objectiu principal és posar en valor l’oli que es produeix a la zona geogràfica de la Denominació d’Origen per la seva varietat singular, l’Empeltre, única a tota la vall de l’Ebre, i singular també pel seu alt contingut polifenols. Cal transmetre a tots els agents conductors d’aquest producte: elaboradors, comercialitzadors, restauradors, sommeliers, etc. que són els millors prescriptors per oferir-ne tot el seu potencial. I, així, que tots els visitants puguin gaudir dels olis empeltre, varietat extraordinària, singular, de proximitat i de qualitat.