Tres representants, escollits pel Consell Consultiu de la gent gran de la Terra Alta, representen la comarca al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya (CGGC)  que es va celebrar el passat divendres dia 25 d’octubre al monestir del Món Sant Benet a Sant Fruitós de Bages.

El CGGC es convoca cada quatre anys i aplega representants de les persones grans d’arreu de Catalunya: associacions, persones expertes i professionals, en el qual es debat i reflexiona sobre la realitat que viu la gent gran i els principals temes que els afecten.

Les aportacions serveixen per perfilar la línia de treball i donar resposta a les necessitats en les temàtiques que afecten a la gent gran. Les ponències, les conclusions i el manifest marquen l’agenda política en matèria de gent gran durant els propers quatre anys.