L’ens comarcal ha formalitzat la contractació de tres joves en el marc del programa Joves en pràctiques de la Garantia Juvenil. Aquest programa, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu, pretén oferir una primera experiència laboral a l’administració a joves titulats i beneficiaris de la Garantia Juvenil alhora que adquireixen les competències i habilitats per ser inserits al mercat laboral.

Els tres joves, que avui han començat la relació laboral amb el Consell Comarcal, gaudiran d’un contracte de sis mesos i prestaran suport a les àrees d’empresa, turisme, cultura i serveis tècnics de l’entitat. La presidenta Neus Sanromà els ha donat la benvinguda i els ha animat a aprofitar l’experiència i el repte que se’ls hi presenta.

Altres vuit municipis de la comarca també gaudiran d’aquesta subvenció que avui s’inicia i finalitza el 31 d’abril de 2020.