El Consell Comarcal de la Terra Alta ha organitzat les colònies d’estiu d’aquest any a l’Hospitalet de l’Infant, a la comarca del Baix Camp, entre els dies 25 i 29 de juny, per a 58 xiquets de la comarca de 7 a 13 anys. El lloc escollit ha estat l’alberg esportiu Àster, un lloc amb molts serveis per poder fer activitats esportives i de lleure. El centre d’interès d’aquest any ha estat “El plàstic que contamina”. Treballant aquest tema, els participants han pres consciència de la importància de tindre cura del mar i de no llançar deixalles, alhora que s’han divertit fent excursions, activitats aquàtiques i jocs a la platja, com ara pàdel surf, vela lleugera, busseig, voleibol, futbol platja, etc., i també han visitat un parc aquàtic. Durant les colònies, a part de conèixer nous indrets de Catalunya, els xiquets han après coses noves i han fet amistats; també han treballat valors com l’adquisició d’hàbits diaris, la convivència i el respecte a l’entorn, als companys i a l’equip de monitors.